Vi ber om ursäkt men vi har lite tekniska problem


Hej, det var ett tag sedan sist.
Har schvaijnigt mycket att stå i just nu. Sover mellan 4 och 5 timmar varenda natt och så kommer det fortsätta ända tills nästa torsdag.
Produktionen går ok. Var videoreporter igår, var ute och gjorde ett inslag om bokrean och semmeldagen.
Stressigt men kul. Kom hem, hade tre timmar på mig att redigera, fixa färger och ljud, skriva speaker, spela in speaker och köra ned inslaget till EVS:en. Hann inte friktigt med ljudet så det blev lite ojämna nivåer och taskig kvalla på speakern, men annars blev det okej. Trodde inte jag skulle hinna.

Ni kan se mitt inslag i nyhetssändningen här http://www.gtvgamleby.se/webtv.html
Klicka på GTV Nytt Tisdag 24/2. Mitt inslag börjar på ca 5.18 min, så man kan spola fram dit, eller titta på hela nyhetssändningen om man vill.

Tio minuter innan sändning bröt kaoset ut. EVS:en (maskinen man kör ut alla inslag ifrån) gick sönder. Pelle panik-uppfann en lösning för att köra alla inslag uppifrån Aviderna istället. Har aldrig förut sett så många personer springa så snabbt kors och tvärs som vi gjorde.

Skriv ut körschemat! Faan, skrivaren är också sönder! Någon måste sitta i Aviden och hitta igen alla inslag! Koppla om kablar, komposit hit komponent dit! Lägg ut tekniskt fel-skylten! Vad fan händer!? Vi måste ha interkom-lurarna, fan dom har inga batterier, hamta batterier!! Hur får man upp luckan! Marielle kutar.
En minut kvar, vi måste köra! Martin du får hjäla Pelle, men vem fan ska vara BING och Ljus då!? Johanna ta det du, nej förresten, spring, du ska ha kamera 1 i studion! Vi har inte hus-synk, bilden är delad!
Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!


Det var det sjukaste kaoset jag varit med om. Men det löste sig till slut. Vad hade vi gjort utan Pelle och Martin.
Vi gick ut alldeles för sent i sändning, men bättre sent än aldrig.


Sändningen dagen innan det gick inte heller så lysnade. När programledaren för magasinet börjar prata i början av sändningen visar det sig att han inte har någon mick på sig. Det låter som att han sitter i en liten burk och pratar, bakom en vägg. Men herregud, han sitter ju på myggan som ligger på stolen! Fort som fan in och fixa under ett VB-inslag.

Ni kan kolla på scenarioet här.
http://www.gtvgamleby.se/webtv.html

Under rubriken "Magasin 10" ligger en massa sändningar. Klicka på den första som heter "Magasin10 Måndag 23/2" - Alternativmedicin


Våra sändningar borde bli dokumentärmaterial.
Inte roligt i stunden, men fruktansvärt roligt så här i efterhand. Hemskt men komiskt.

Nu är klockan halv tio och jag väntar på att vi ska ut med teamet. Jag är fotograf och ska fota ett inslag om nedskärningarna inom landstinget.

Vänta, vänta, vänta..tror jag ska gå och ta mig en liten pannkaka. Har ingen sylt, tar socker.

Snart helg, ingen vila. Men Micke kanske kommer hit iallafall. Det är bra!

Hörs sen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej i buren.

Såg klippet.

Mycket bra, typiskt bra.

Klappad och klar, säkert !

Kram kram /Ps Poppe hälsar oxå

2009-02-25 @ 23:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0