Norrland!

Jag på dej!

Jag är i Norrland. Jag är dålig på att uppdatera bloggen just nu. Jag är nöjd över att vara hemma. Jag är trött i benen och rumpan efter dagens slalomåkning i Svanstein Ski. Jag är avslappnad efter bastubad. Jag är mätt efter god mat.
Jag försöker hinna med så mycket som möjligt under dessa dagar. Jag skulle behöva en vikarie för mig själv, har så många platser att vara på under kort tid. Jag har varit hemma, hos mamma och sen pappa och nu är jag i Haparanda hos Mickes föräldrar. Jag ska delas av alla. Jag är som en liten kaka i kristid.

Jag haft en bra helg. Jag har varit med Micke, Nicke, Anton, Dima, Carl och Antti på fest. Jag gillare! Jag har grillat tre korvar på isen tillsammans med mamma, Micke, Alice och några släktingar. Jag har rätt tråkig släkt. Jag anser att dom är lite bittra och osociala. Jag gillar folk som pratar, fast ibland är det fan skönt med tystnad.  Jag tycker vissa där nere i södra Sverige pratar för mycket, som att dom inte klarar av tystnad. Jag och Micke ska snart till ICA Maxi och handla något. Jag vet inte vad än, inte Micke heller.


Jag åker till Stockholm på onsdag. Jag klipper mig imorgon. Jag vet inte om jag, AK och Emma samt Micke, Olle och Alex ska ha reunion i uppsala i helgen? Jag måste kolla upp det.


Jag då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0