UNDERJORDISKT KOMPLEX


Jag och M och Alice har varit ute och promenerat. Hittade typ Luleås bästa utsiktsplats uppe på mjölkuddsberget. Aldrig varit upp dit förut, men van såg ut över hela stan där uppe vid vattentornet. Hittade även en massa spännande gångar och bunkrar. Bortslitna grindar framför luckor där branta trappor ledde ned till underjordiska gångar. Dock verkade dom flesta vara låsta. Per berättade just att det finns ett jättestort underjordiskt komplex inuti berget. Kontor, sjukhus och matsalar som skulle användas om det blev krig. Shit vad spännande. Dit vill jag!


IMORGON


Ska jobba, men även förändra. Städa upp i rummet, byta sängkläder till nya, helt omärkta. Köpa en ny kalender. Stryka streck. Lägga in nya händelser att bocka av.
Snöra bråtet åt helvete.

Vi får se.

DEGERVATTNET BY NIGHT


Var på fest i Gransjö igår. Vacker plats.






GENOM PERSIENNEN

Det regnar. Regnar bort.



LESSHETSVERKETS ÅRLIGA RAPPORT


Lesshet. Jag är omgiven av mulna moln och apatiska rövar som bara tar energi. Behöver en sol som ger mig lite pepp. För den på himlen räcker inte just nu.

FOT. ÄGARE: JB


MYRA I VÄRMLAND


Hittade denna näpna lilla myra i Värmland. Vet inte vet den gjorde, men jag tror den drömde sig bort.

POPPE LOVES ALICE


DAGENS BILD


Tagen från Waldorf uteservering. Under en middag med pappa och Empe.

SHORE LINE OSCARSBADET



DON'T BRING FLOWERS AFTER I´M DEAD

Känns som att jag sitter inuti själva solen. Så varmt är det här i Stockholm. Tar en paus från fusionsprocessen där ute och laddar upp några svala bilder från mitt svala Luleå.




BRA DAG


Vaknade i morse av att jag sovit förbi klockan. Hastade ihop fil och corn flakes och smaskade i mig det i morgonsolen ute på altanen. Dunkade ihop två smärre ostmackor att äta på morgonmötet, och sen blev jag en vän med en cykel, som Håkan Hellström skulle ha uttryckt det. M skulle ha bilen idag så jag trampade till jobbet, och kom på att jag gillade det. Har slökört med babianrumpan (min golf) hela sommaren, men nu tror jag fan att jag konverterar till cyklist. Stillasittande jobb kräver en aktiv fritid, tänkte jag och erinrade mig den ostkroksformation som min kropp dagligen intar när jag sitter framför datorn och klistrar ihop mina nyhetsknäck.

Lunchade med M på Ban Thai. Varken succé eller katastrof som vanligt. Ban Thai bara är. Grönsaker med kokosmjölk och någon halvförnäm biff. Kyckling friterad ända in i märgen, och några trevliga bitar fläskkött i en pikant jordnötssås. Det var faktiskt godare än vanligt idag, men jag är fortfarande lätt allergiskt mot heltäckningsmattan som Ban Thai likt andra asiatiska krogar envisas med att ha. Fy. Blä. Urgh. Orm. Huvva. Där samsas nog myllrande samhällen uppbyggda av miljarder otäcka små monster som bara väntar på att vi ska tappa mat på golvet.

Sen blev det att åka och göra dagens nyhetsgig. Kanot-SM var i full gång och jag drog dit för att ta pulsen. Blev smygfotograferd av en fotograf från en annan redaktion, och fick bilden mailad till mig.

Kanske min nya cvbild? Om man bortser från att jag är osminkad och ser lite silly ut som håller mig i stativbenet.



JA DÅ KÖR VI


Lite uppdatering här va. Micke ligger raklång brevid och småsnarkar. Armarna uppåt sträck och mumlar något ord då och då. Giftångorna stiger ur hårproduktsflaskor och nagellackspytsar då Emelie putsar formen inför dagens personalfest. Själv fladdrar jag vackert med ögonlocken som blivit så tunga att dom snart drar ned mig i horisontellt läge brevid sovande Micke.

Här kommer en summering över den onsdag som just passerade:


Brudfest på Fridas balkong. Stressigt som fan att hinna från jobbet. Kasta sig in i duschen, fram med storskrubben. Drog på mig första bästa kläder, råkade klä mig som en flyvärdinna. Klippte luggen med en nagelsax och sen upp på cykeln. Trampade i motvind till Öströms bo mitt i city. Höll på att slå ihjäl mig när jag skulle kliva av cykeln och för en sekund glömde att den var av herrmodell med stång. Orubblig och livsfarlig. Kvällen flöt vidare på en sjudande flod av skvaller, tjejsnack, kycklinggryta och vin. Avslutningen ägde rum på båten där jag tydligen gjorde ett gäng mer eller mindre passande uttalanden om dittan och dattan samt pekade och skrattade hysteriskt åt en man som kissade och vinkade samtidigt.


Solläge på Fridas ballkong



Kvällen är ung



Kökskrängaren Malin får märkliga samtal under kvällen



Sjukfan


Sykefaen densk



BBB 00-snåret



BBB stängningssnåret






DAGENS BILD




Mikael.



CYBERDEKADENS



Jag provade logga in på msn. Öde. Vildmark. Vet knappt vem någon är där. Drinkmilk2000 och Eindeutig, låter som som nån acid-ravare och en synthare. Känns obekant. Mycket Doed och Prettyperfectuseless, är ni gothare? Torren i pisset, låter ju också som en grymt lattjo person. Borde kanske kolla min ICQ. Kommer fan fortfarande mitt nummer, 10 år senare. Och internet går segt som fan. Kopplar ned sig hela tiden. Datorn hänger sig, lite då och då. Jag får inga sms, i alla fall inga av värde. Dom har upphört att existera som mycket annat i världen. Typ freden, integriteten, tip-top och tiolapparna. Det är bara Halebop som vill berätta om minuttaxor och kampanjer, men jag skiter fan i dom. Tycker dom är dyra hur som helst. Ska byta till nåt skitbilligt.







RSS 2.0