FÖR TREDJE GÅNGEN I MITT LIV


Kritiken fortsätter hagla över min väl tilltagna bloggfrånvaro. Jag gör så gott jag kan, och som bevis för det sitter jag nu här i soffan klockan 06.29 och knapprar. Är på väg till Värmland med redaktionen på Stockholm-Köpenhamn för att spela in barnprogram.

Det var sannerligen speciellt att vakna idag. För tredje gången i mitt liv så "är" jag någonting. Frågan är bara vad? Hjärnkirurg? Ninja? Jag tog nämligen examen på GTV i helgen. Lady Gaga sjöng sånger om en telefon, en häst drack öl och projektorn sprutade examensfilmer av världsklass. En helt klart episk sammandrabbning av mycket hög kvalitét.

Känns jobbigt att kliva upp idag och återigen lämna M som jag knappt träffar längre. Har blivit mycket sena kvällar och frånvaro nu senaste tiden. Har varit galet, och inte så värst kul. När jag kommer hem på fredag ska jag ta med mig M till Gröna Lund, hoppa in i en korg på ett pariserhjul och bara sitta där och snurra runt runt runt. Och vara.


Nu blir det en riktig festmåltid med havregrynsgröt. Kanske även lyxar till det och beställer in en smärre hårdbrödmacka, med smör.

Bilder från festligheterna kommer i helgen.

Ciao.


Bakfull i bilen på väg hem.


Hopptornet.


Jonas konverterade till häst.


Gnägg.


Sötaste Frillkan


Liz'n Joe

TACK FÖR ATT DU TOG DIG TID!


Nu skiter jag i allt och drar till byn.

/ Molgan


RAPPORT


När grannen overför spolar i toaletten låter det som att någon sjunger och gurglar samtidigt. Det blir liksom en ton, ska kolla på gitarren vilken det är nästa gång.

Var nyss ut i sommarkvällen och handlade energidryck åt Micke. Han har en viktig tenta imorrn och måste trotsa ögonlocken i natt.

Utanför porten hittade jag förresten flyttlådan som jag kastade ned från balkongen förra veckan. Tog mig en titt och fick bekräftelse på det jag konstaterade anågående de nya hyresgästerna. Där i hade man börjat bygga på ett litet samhälle, och på ena kartongkanten dinglade ett getingbo. Som tur var tomt på getingar. Tänkte att det är nog tusan ett ganska trevlig balkongbord i iallafall, så släpade upp den på balkongen igen. Hoppas inte getingarna flyttar in igen bara.

Jag sitter och översätter vår film. Men börjar gäspa onkontrollerat nu, så det är nog dags att sova. Upp och arbeta som rekvisitör imorgon. Härligt jobb måste jag säga.

Skriver mer snart. Syrran har varit och hälsat på i helgen. Vi har grillat, druckit vin, spelat pingis och gått på stan. Grymt trevligt, och jag hoppas den lilla mörten flyttar hit till hösten. Skulle vara sååå kul!

SÅ DÄR JA

Så. Nu sitter jag faktiskt på balkongen. Lite myggor, lite koltrastar, lite tåg. Skittrevligt. Igår hade vi årest första premiärsittning på balkongen. Hela vinterna har jag haft en flyttkartong stående här ute. Den har fått stå ut med regn, snö och andra prov på vädrets makter, men faktiskt klarat sig rätt bra. Kom på att man kunde ställa den upp och ned och ha den som bord. Efter en stund upptäckte vi att det var misstänkt många getingar som surrade runt på balkongen. Insåg efter att ha fäktat vilt omkring mig ett tag att dom nog var här för något mer än att bara störa mig och Micke. Något större, något mer instinktivt. Det visade sig att dom små fanskapen hade börjat bygga ett samhälle i min låda. Öppnade aldrig för att se efter, men konstaterade det ändå efter att jag sett flera getingar krypa in i lådan.
Det hela slutade dramatiskt med att jag kastade ned lådan från balkongen. Nu ligger den där nere på gräsmattan, och inga mer getingar på balkongen!

TORSDAG


Torsdag. Varmt som tusan ute, men det har man ju som vanligt inte sett mycket av när man suttit inne i en redigering hela dagen.

Hemma nu. Jag lagar mat och Micke spelar arg musik. Nån snubbe skriker och vrålar till onda gitarrslingor. Undra vad han vill få sagt. Funderar på att sätta mig en stund på balkongen och insupa lite sommarluft. Kanske slå på lite Håkan. Hade varit fridfullt och vackert om det inte vore för tågen som gnisslar förbi stup i kvarten. Nu blir det lite hardcore istället.


liv


hej har inget liv just nu, tänkte bara meddela alla mina läsare (några stycken ändå fan!) som sitter där undrandes om morgnarna och funderar på varför inte dagstidningen kommit, jamen ni vet den där känslan. fan, och inget nummer har dom lämnat så man kan ringa och klaga. pff!

klipper slutprojekt dygnet runt, och när dygnet tar slut börjar det sekundära dygnet och då jobbar jag, eller så kanske jag sover.

så här va:

sysselsättningar jag varvar:

klippa slutprojekt
rekvisitör på tv-produktionsbolaget stockholm-köpenhamn
insp.ass och foto på grandios television
sova för lite
leka lax
glömma bort att äta
se tärd ut

nu ska jag in i bubblan igen. måste klippa vidare. snart är det över. ska fira med en lastpall öl och vackra kvinnor&män som matar mig med frukt.




RSS 2.0