FÖR TREDJE GÅNGEN I MITT LIV


Kritiken fortsätter hagla över min väl tilltagna bloggfrånvaro. Jag gör så gott jag kan, och som bevis för det sitter jag nu här i soffan klockan 06.29 och knapprar. Är på väg till Värmland med redaktionen på Stockholm-Köpenhamn för att spela in barnprogram.

Det var sannerligen speciellt att vakna idag. För tredje gången i mitt liv så "är" jag någonting. Frågan är bara vad? Hjärnkirurg? Ninja? Jag tog nämligen examen på GTV i helgen. Lady Gaga sjöng sånger om en telefon, en häst drack öl och projektorn sprutade examensfilmer av världsklass. En helt klart episk sammandrabbning av mycket hög kvalitét.

Känns jobbigt att kliva upp idag och återigen lämna M som jag knappt träffar längre. Har blivit mycket sena kvällar och frånvaro nu senaste tiden. Har varit galet, och inte så värst kul. När jag kommer hem på fredag ska jag ta med mig M till Gröna Lund, hoppa in i en korg på ett pariserhjul och bara sitta där och snurra runt runt runt. Och vara.


Nu blir det en riktig festmåltid med havregrynsgröt. Kanske även lyxar till det och beställer in en smärre hårdbrödmacka, med smör.

Bilder från festligheterna kommer i helgen.

Ciao.


Bakfull i bilen på väg hem.


Hopptornet.


Jonas konverterade till häst.


Gnägg.


Sötaste Frillkan


Liz'n Joe

Kommentarer
Postat av: FRida

Hey girl! Jag lääängtar efter dig!

2010-05-31 @ 08:34:06
URL: http://fridaostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0