HEHE


Men fan vad nostalgi. Stockholm börjar kännas som ett fint smyckeskrin där man samlar gamla minnen. Man öppnar det ibland, med några års mellanrum och inser att grejer man glömt faktiskt ligger kvar.

Jag sitter här och klipper, fixar grafik och är allmänt nöjd över mina nya skitsnygga Dr Martenskopior, tunga men lätta, autentiska fast oföskämt billiga!

OHH


Måste träna. Shit vad jag ska träna. Det får bli antingen ikväll eller imorgon. Min och Nautilus relation har varit lite svajig på senaste, men nu ska vi återförenas i en enda stor, vacker och romantisk scen! Sen en redig bastu som kronan på verket.

Flås!


1A ADVENT


PEPPEN


Jaaaaadååååååå! Och det bästa röda vinet måste ju vara Native! Jag har hittat detta lilla under och gillare.

IDAG


Tove - White light moment

Snart blir det hest och fest!

ISBIT I GRÖN SKOG

- 20, ute och filmar träd. Mina fingrar har frusit ihjäl, men skogsägarna är på grön kvist.

HURRA


Jag packar, men hinner med ett hurra! Hurra för lönen från förra jobbet. Jag känner mig inte utnyttjad som man ofta kan göra när man jobbar åt produktionsbolag i Stockholm, utan bara glad och nöjdzor.
Hopp och studs och puss och helveteshälsningar till alla onda och dumma!

Hasta!

NAMASTE FÖR INSIKTEN


Lily Allen - Fuck you

Bra bit det där va!

SNUSVARNING


Snus skadar mäns potens. Haha. Det rimmade fint när nyhetschefen läste upp den i rutan insåg jag just.

HÄST


På fredag blir det Globen Horse-show som jag fått biljetter till. I fint sällskap dessutom! Gnägg.

WITH EVERY HEART BEAT


Kleerup/Robyn.

Ibland är allt så fint. Jag älskar dagarna då jag helt glömmer. Glömmer bort allt.
Dom blir fler och fler.


AJ


Aaaj sån jävla träningsvääääääärk!

Är dessutom helt knäckt, var hos kiropraktorn idag! Knak sa det, men oj så skönt efteråt! Heja heja

PUMP IT


Drar och tränar. Första gången på länge. Underbart.

NÅGON ANNANSTANS I SVERIGE


Bodsjön är inte så jävla tokigt hörrni. Där kan man basta, bada isvak och ha en sjukt trevlig kväll med lite folk från filmen Någon annanstans i Sverige!


FRED!


HITTADE EN SÖT BEJBIS!

Alexander är en grym liten snubbe!


STOCKHOLM


Igen! Puss

.


OM DET HÄR SKA VARA ALLT


Den stora värdighetsdöden. Känns sorgligt att titta på den. Men den tog oss med.

YOU'VE GOT THE LOVE


Hej. Vad händer? Har hört att vissa undrar. Jag är kass på att blogga med rätt frekvens, bra på att ägna mig åt annat just nu. Varit i Stockholm och jobbat som redigerare en vecka. Verklighetsflykt och ett nedslag i en kokande gryta som gud glömt kvar på plattan. För i jämförelse med Luleå bubblar Stockholm. Det är härligt, tycker jag ett år efter att ha påbörjat den mentala processen med att acceptera Stockholm som territorium och tillhörighet. Jag börjar närma mig en förälskelse, men är inte där än. Jag står på språngbrädan från en plattform av misstro, i gränslandet mellan bra eller anus, hissa och dissa och hit or miss. Och hjärtat slår ett litet extra slag ibland när jag vandrar längs någon vacker gata, full av idioter och underbara människor på samma gång. Kanske älskar jag dig en dag.

Och alla väger leder tillbaka till Luleå. Urskogen där allt började. Återvände för ett par dygn sedan, och tror jag har dragit på mig en förkylning. Den är där, men vägra visa hela nyllet. Vore bäst om den bara tog mig med storm och passerade som ett riktigt oväder, och inte småduggade så här. Den 4 januari går flyget till Indien och ett kvarts års äventyr. Jag vill inte snörvla i palmlunden eller ha ont i halsen av något annan än stark mat. Det går inte.

Jag är blomblad för vinden. Lyder under inga andra regler än den luftströmmen virvlar fram för stunden. Nästa vecka för den mig tillbaka till civilisationens vagga dit mitt ambivalenta inre längtar. Lite.




FARMOR OCH MORFAR


Vila i frid.

NOVEMBER

Vet egentligen inte mycket om november månad. Idag jobbade jag i alla fall på 24 Norrbotten. TACK!
Dessutom jobberbjudande 8,9,10 och 11 november i Stockholm. Samt några dagar veckan efter. Måste bara lösa boendefrågan på ett bra sätt.

Är dock sjukt matt. Känner förkylningen komma krypandes. Hela kroppen är bortdomnad.

ALL THAT YOU HAVE IS YOUR SOUL


Säger Tracy Chapman, och det får vi tro på.

Godnatt.

RSS 2.0