Soooool!


Det är helt galet fint väder ute idag. Man blir så glad!
Vi har varit ute och filmat sedan i morse, och nu är vi tillbaka.
Har dokumenterat studentboenden på folkhögskolan, inte allt för kul men det blir nog fint.

Vi får äta lunch på folkan varje dag vi filmar där, känns lyxigt. Stor salladsbuffé, god mat och nästan alltid en efterrätt.
Och det finns alltid någon bra glutenfritt. Även efterrätt.

Idag var det helvegetariskt dag som dom har en gång i veckan. Vegetarisk färslimpa med potatis och sås. Till efterrätt hade dom persikohalvor med choklad- och vaniljglass, grädde och hallonsylt. Även en ostkaka fanns, men den tålde jag dock inte. Fy, skulle man äta där varje dag skulle man bli riktigt stor. Farligt. Men gott.

Micke kommer idag. Bra grej. Snart åker vi till Norrland, ska bli mysigt. Men det får bara inte vara vinter där. Vilket jag redan vet att det är. Här är det ju helt underbart fint och vårigt nu, vill inte göra ett nedköp. Fast jag vill i och för sig åka slalom. Då måste det vara vinter. Fast det börjar nog vara lite vår där också vid det här laget.

Ska snart in i redigeringen. Batcha om material. Puh, min stora skräck här i livet sedan jag misslyckades ganska brutalt med det i höstas och materialet knappt gick att hitta igen.


Kram

Ps. Lägger upp en bild från när vi hade övningar med effektsmink. Jag gjorde ett skotthål i pannan på sandra, det blev såhär:





Vi gjorde ett avhugget ben också... på Robin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0