Svarta hål i rymden och Bermudatriangeln


Nu ska jag sammanfatta kort. Brukar vara dålig på det. Blir alltid långt och beskrivande och jag kan inte sluta skriva.

Igår på dagen
... var det prämiär för min första Krokodill-inspelning. Vi åkte till Naturhistoriska Museet och filmade några scener. Vi filmade inne i ett rum med massa uppstoppade djur. Lite läskigt men ändå fascinerande. Giraffer, järvar, hjortar och en massa, massa fåglar.
Jag filmade. Vi hade bara två lampor med oss, och jag kände mig rätt händig när jag lyckades byta en lampa som gått sönder inuti en av lamporna. Plockade isär någa delar, lyckades låna till mig en skruvmejsel och skruvade upp några skruvar och sen var jag där. I kärnan av lampan. Varmt och kokande. Bytte lampa och sen funkade den! Nu tänker ni säkert: "Ja, klart den funkade, du bytte ju lampa?", men på något sätt kändes det inte så självklart att den skulle göra det, så jag kände mig nöjd. Trasig teknik är i mina ögon en gåta i stil med svarta hål i rymden och Bermudatriangeln.

På eftermiddagen
... blev det lite lägenhetsjakt igen. Vi blev ombedda att komma till söderlägenhetens mamma med referenser. So did we, och hon lovade att höra av sig på fredag då hon luskammat alla tio spekulanter som kommit till slutaudition.

Och sen
... blev det middag hemma hos Mimmi i Nynäshamn. Jag, Mikael, faster Mimmi, kusinerna Linnéa och Hampus samt Linnés pojkvän slukade i oss en supergod fisksoppa som Mimmi tillrett.
Mums.

Idag
...ska jag hitta inspelningsplatser till nästa veckas inspelning. Är det någon som har något bra tips på urskog i Stockholmstrakten? Eller en fin flod, kanal, fors eller vattendrag? Man ska kunna paddla i den.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Mimmi är king på mat, hälsa henne det!

2009-08-20 @ 19:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0